Angelica Alhrik

Om Angelica

Mitt intresse för hälsa växte fram under tiden på gymnasiet. Jag utbildade mig till simlärare och ledare i vattengympa och vattenaerobic. Först några år senare började jag intressera mig för fitness och började med styrketräning. Jag kände snabbt hur mycket mer energi jag fick i vardagen, hur myckt starkare jag blev och hur jag kunde forma kroppen. Jag insåg även att mycket handlade om vad jag åt och ville lära mig mer. 2009 utbildade jag mig till Personlig Tränare och har under åren jobbat på gymkedjor som SATS, Atlantica Joy och Nordic Wellness. 2013 blev jag utsedd till Årets instruktör. En utmärkelse som jag bär med mig i hjärtat varje dag. 2014 valde jag att gå min egen väg och bli min egen. Jag har sedan några år tillbaka ett nära samarbete med organisationen Ung med psoriasis/psoriasis artrit. Jag är med som tränare och föreläsare på event för olika åldrar. 2015 åkte jag med som tränare på deras klimatresa till Spanien.

Jag jobbar aktivit med att coacha och träna klienter individuellt, i mindre grupper samt med företagshälsa. Det är klienter med mål att komma igång med löpning, springa ett maraton, gå upp i muskelmassa, gå ner i vikt, komma tillbaka efter en skada,  bli starkare i knäböj, lära sig mer om kost till klienter som önskar mer energi i vardagen eller i sitt yrke. Jag jobbar även som PT på resande fot där jag åker hem till klienter.

Jag kommer under 2019 fördjupa mig mer i den psykiska ohälsan och vägen mellan olika diagnoser, utskrivning av läkare, terapeut till vardagslivet. Att stärka individer som upplever en begränsning pga av fysisk eller psykiska ohälsa. Människor som behöver stöd mellan sjukvård och vardag för att skapa en bestående, funktionell livsstil.
Image


"Jag är så tacksam och stolt över varje dag, vecka, månad och år som jag får jobba med det jag brinner för"

Min vision

Jag vill motivera till en hållbar livsstil och sprida kunskap om kost som är bra både för hälsan och miljön. Om vikten av att röra på kroppen oavsett ålder, mål eller vad motivationskällan till rörelse än är. Det gäller att våga prova nya saker, göra det på ett skonsamt sätt, fokusera på sina styrkor och ha roligt under resan.

Mina utbildningar

Jag är Lic.Personlig Tränare, styrketräningsinstruktör och hälsoinformatör via The Academy i Stockholm. Jag är även utbildad simlärare och Jumping Fitness instruktör. Förutom att jobba med klienter individuellt så är jag gruppträningsinstruktör i bla seniorträning, mammaträning, cykel, box, core, HIIT, cirkelträning, vattengympa och yoga.  

Gymmet

Image

Jag tränar mina klienter på Yama spa&fitness på Billingehus i Skövde. Gymmet har en fantastisk utsikt och atmosfär, om du bokar ett morgonpass kan du avsluta med frukost en trappa upp.

Precis utanför dörren så har vi även tillgång till motionsspår, slalombacke och utegym. Det finns något för alla.

Några av mina uppdragsgivare

Kontakt

Search